Predici

Duminică 19 februarie 2017, seara

O perspectivă unică asupra lui Cristos

O perspectivă unică asupra lui Cristos
Luca 10:30 Predica de Dr. Peter Masters
Parabola Bunului Samaritean este probabil cea mai cunoscută și în același timp cea mai puțin înțeleasă parabolă a lui Cristos. Ea transmite un mesaj etic și un mesaj paralel care a devenit evident după crucificarea lui Cristos. El a fost „Samariteanul” care s-a îngrijit de cei care mureau pentru veșnicie din pricina rănilor făcute de păcat.
Duminică 5 februarie 2017, seara

Pierderi și câștiguri în convertire

Pierderi și câștiguri în convertire
Filipeni 3.7 Predica de Dr. Peter Masters
Iată cum se evaluează Pavel pe sine înainte de convertire, cum își înțelege el valoarea și opțiunile ca personă și cum își vede nevrednicia în comparație cu beneficiile mult mai mari ale faptului de a-L cunoaște pe Cristos, precum și puterea și dragostea Lui transformatoare.
Duminică 20 iulie 2014, seara

Aproape creștin

Aproape creștin
Fapte 26:28 Predica de Dr. Peter Masters
Împăratul Agripa i-a spus cam în felul următor lui Pavel: „Aproape că m-ai făcut creștin”. În aceasta constă diferenţa dintre a cunoaşte despre credință și a experimenta cu adevărat puterea lui Dumnezeu de a mântui; mai aflați și de ce nu ne dăruim în totalitate lui Dumnezeu și cum putem îndrepta acest lucru.
Duminică 22 iunie 2014, dimineata

Pacea lui Dumnezeu

Pacea lui Dumnezeu
Filipeni 4:4 Predica de Dr Peter Masters
Etapele apostolului de a căpăta încredere și putere în vreme de încercări sau prosperitate. Iată șase pași distinctivi care conduc – prin promisiunea lui Dumnezeu – la adăpost și siguranță spirituală. Veți auzi și care este definiția păcii care întrece orice pricepere.
Duminică 15 iunie 2014, dimineata

Efectele personale ale ateismului

Efectele personale ale ateismului
Romani 3:18 Predica de Dr. Peter Masters
Motivele pentru care Îl respingem pe Dumnezeu și lucrurile pe care le pierdem din cauza necredinței. Cum ne schimbă ateismul, imprimând caracteristici distinctive de gândire și acțiune. Se dovedește că ateismul este în sine o religie. În contrast, se oferă beneficiile credinței în Dumnezeu și modul în care noi Îl putem cunoaște și găsi.